Benieuwd of een baan als keukencoach bij jou past?

Kom langs op ons evenement en maak op een ongedwongen manier kennis met I-KOOK, het vak keukenverkoper (maar wij noemen het liever keukencoach) en onze collega’s. Het maakt niet uit hoe oud je bent en of je wel of geen werkervaring hebt, iedereen is welkom!

Wanneer en waar?

Krijg een indruk van I-KOOK en het vak

We vinden het niet alleen belangrijk dat je na deze avond een goede indruk hebt van I-KOOK en het vak, maar willen er ook voor zorgen dat je gegarandeerd iets opsteekt. Daarom hebben we een kort programma opgesteld:

Programma

 • 18:30 - 19:00:
  inloop
 • 19:00 - 19:05:
  welkom van onze directeur Roel Oostra
 • 19:05 - 19:15:
  van keukencoach tot filiaalmanager - door Rachid Haddouch
 • 19:15 - 19:45:
  workshop 7 beïnvloedingstypes van Cialdini - door Bas Wouters
 • 19:45 - 20:30:
  speeddates met onze keukencoaches
 • 20:30 - 21:00:
  afsluitende borrel
Rachid Haddouch
Roel Oostra

Bas Wouters (Cialdini Method Certified Trainer)

Al jarenlang verslindt Bas Wouters de onderzoeken op het gebied van de overtuigingswetenschap. Zo ontdekte Bas al op jonge leeftijd hoe hij financiële adviseurs beter kon laten presteren. Vervolgens richtte hij Keukenplaats op; een van de toonaangevende online leadgenerators in de keukenbranche.

Bas is als enige in Nederland persoonlijk getraind door de meest geciteerde gedragspsycholoog ter wereld dr. Robert Cialdini. Hij verdiende hiermee de prestigieuze titel Cialdini Method Certified Trainer, en hij is één van de vijf Pre-suasion Trainers ter wereld.

wervingsevent

 • Meld je aan!

  Laat ons weten of je erbij bent door je aan te melden via onderstaand formulier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak alvast kennis!

Wil je eerst nog wat meer weten over I-KOOK? Bekijk dan de video.

Contact

Wil je meer informatie? stuur een e-mail naar: info@i-kook.nl

Hoe wordt je een keukencoach?

Patrick van Barneveld

Leerling keukencoach

Bij I-KOOK leiden we je op tot een echte keukencoach. Je vraagt je misschien af hoe zo’n leertraject eruit ziet. Patrick kwam een paar jaar geleden bij I-KOOK werken en had nog geen ervaring in het vak. Keukencoach André heeft hem in een paar maanden opgeleid tot echte keukencoach. Ze vertellen er alles over in dit interview!

Wat is jullie achtergrond?

Patrick van Barneveld - leerling keukencoach
Ik heb eerst ‘Grafische vormgeving’ gedaan in Dordrecht, bij het Da Vinci College. De DTP-wereld trok mij niet echt. Ik begon aan een baan als Commercieel Medewerker Binnendienst, een salesbaan bij een software IT-bedrijf. We verkochten eigenlijk alleen maar codes (heel technisch allemaal) waar men grof geld voor betaalde. Ik had eigenlijk weinig binding met wat ik deed. Toch heb ik ‘t 5 jaar volgehouden.
André Steenvoorden - ervaren keukencoach
Aan mijn grijze haren is te zien dat ik hier al wat langer zit. Nu 7 of zelfs al 8 jaar. Voorheen deed ik elektrotechniek en daarna werkte ik in de bouwmarkt. Op mijn 25e ben ik in het keukenvak terecht gekomen. Het was een hele goede tijd om werk te zoeken. Ik begon klein, bij de afdeling showroomkeukens waar ik het vak leerde van een ‘oude’ keukenexpert die daar werkte.

De allereerste dag bij I-KOOK, hoe ziet die eruit?

Patrick van Barneveld - leerling keukencoach
De eerste dag bij I-KOOK is vooral erg gezellig! Wel krijg je natuurlijk heel veel informatie op zo’n eerste dag, maar daar houd ik juist van!
André Steenvoorden - ervaren keukencoach
De eerste dag leer je het team een beetje kennen, een ervaren keukencoach neemt je dan mee op sleeptouw. Je kunt niet gelijk alles zelf. Al doende leert men, het is in ieder geval echt een vak wat geleerd kan worden!

André Steenvoorden

Ervaren keukencoach

Dit zeggen onze keukencoaches

'Dit werk geeft mij veel energie'

Dit werk geeft mij veel energie. Het proces van advisering tot verkoop stemt niet alleen mijzelf, maar ook de klant, tot tevredenheid.

Rawish Nanden

keukencoach

'Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling'

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je krijgt de gelegenheid om brede kennis op te doen in een enorm leuke branche!

Claudia v.d. Driessche

keukencoach

'In dit werk is geen één dag hetzelfde!'

Het is altijd gezellig met mijn collega’s en ik ben de hele dag lekker creatief bezig. Het geeft een goed gevoel om de klant positief te verrassen!

Zieneb Bouaïcha

keukencoach

'Samen met je collega’s'

Het leukste van werken bij I-KOOK is dat je samen met je collega’s ervoor gaat zorgen dat alles op rolletjes loopt, en je daar ook de vrijheid voor krijgt.

Frans Kooij

Keukencoach

'Bij I-KOOK kun je veel leren'

Een superleuk bedrijf om te werken waar je heel veel kunt leren en waar je veel leuke collega's hebt.

Jessica Renders

Keukencoach

'Zin om naar werk te gaan'

I-KOOK staat voor een mix van diversiteit, collegialiteit en betrokkenheid, waardoor ik iedere dag zin heb om naar mijn werk te gaan.

Tim Groeneveld

Keukencoach

'Van A tot Z coachen'

Ik vind het leuk om de klant in het gehele traject van A tot Z te coachen, zoals een échte keukencoach.

Nika Wuyts

Keukencoach

'Het grote wij-gevoel'

Het grote wij-gevoel zorgt ervoor dat iedereen zich verantwoordelijk voelt en zich sterk wil maken om zo succesvol mogelijk te zijn.  

Hayo Smit

keukencoach

'Dagelijks nieuwe mensen'

Werken bij I-KOOK is erg leuk, je ontmoet dagelijks nieuwe mensen waarmee jij zelfstandig mee aan de slag mag gaan. Dat is supergaaf!

André Steenvoorden

Keukencoach

× Chat met ons via WhatsApp