Behulpzaam van A tot Z

De keukencoaches zijn altijd het aanspreekpunt tot de klant helemaal tevreden is met de keuken en daarna. Onze klanten krijgen dus altijd te maken met dezelfde mensen; een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder!

Vakkundig

De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, het zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij onze klanten thuis!

Gewoon eerlijk

We willen iedereen altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om alle klanten de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs. We beloven nooit wat we niet waar kunnen maken!

De Keukencoach Academy, blijven leren!

Als keukencoach ben je nooit klaar met leren. Bij I-KOOK hebben we onze eigen Keukencoach Academy. Hiermee zorgen we voor een continu leerprogramma waarmee je jezelf binnen het bedrijf kan blijven doorontwikkelen.

"Als ik ergens mee zit kan ik gewoon de directie appen!"

— Patrick van Barneveld
Hoe word je een keukencoach?

Patrick van Barneveld

Leerling keukencoach

Bij I-KOOK leiden we je op tot een echte keukencoach. Je vraagt je misschien af hoe zo’n leertraject eruit ziet. Patrick kwam een paar jaar geleden bij I-KOOK werken en had nog geen ervaring in het vak. Keukencoach André heeft hem in een paar maanden opgeleid tot echte keukencoach. Ze vertellen er alles over in dit interview!

Wat is jullie achtergrond?

Patrick van Barneveld - leerling keukencoach
Ik heb eerst ‘Grafische vormgeving’ gedaan in Dordrecht, bij het Da Vinci College. De DTP-wereld trok mij niet echt. Ik begon aan een baan als Commercieel Medewerker Binnendienst, een salesbaan bij een software IT-bedrijf. We verkochten eigenlijk alleen maar codes (heel technisch allemaal) waar men grof geld voor betaalde. Ik had eigenlijk weinig binding met wat ik deed. Toch heb ik ‘t 5 jaar volgehouden.
André Steenvoorden - ervaren keukencoach
Aan mijn grijze haren is te zien dat ik hier al wat langer zit. Nu 7 of zelfs al 8 jaar. Voorheen deed ik elektrotechniek en daarna werkte ik in de bouwmarkt. Op mijn 25e ben ik in het keukenvak terecht gekomen. Het was een hele goede tijd om werk te zoeken. Ik begon klein, bij de afdeling showroomkeukens waar ik het vak leerde van een ‘oude’ keukenexpert die daar werkte.

De allereerste dag bij I-KOOK, hoe ziet die eruit?

Patrick van Barneveld - leerling keukencoach
De eerste dag bij I-KOOK is vooral erg gezellig! Wel krijg je natuurlijk heel veel informatie op zo’n eerste dag, maar daar houd ik juist van!
André Steenvoorden - ervaren keukencoach
De eerste dag leer je het team een beetje kennen, een ervaren keukencoach neemt je dan mee op sleeptouw. Je kunt niet gelijk alles zelf. Al doende leert men, het is in ieder geval echt een vak wat geleerd kan worden!

Leerling keukencoach

Leerling keukencoach

Dit zeggen onze keukencoaches

'No-nonsense formule'

Een heerlijke no-nonsense formule waarin mijn ontwikkeling geen dag stil staat en waar keukens kopen en verkopen een feestje is.

Freek de Koning

keukencoach

'Het grote wij-gevoel'

Het grote wij-gevoel zorgt ervoor dat iedereen zich verantwoordelijk voelt en zich sterk wil maken om zo succesvol mogelijk te zijn.

Hayo Smit

keukencoach

'Alles is bespreekbaar'

Fijne organisatie, korte lijnen met de directie, alles is bespreekbaar. Goede werksfeer. Leuke collega’s en een echte familiebedrijf.

Rachid Haddouch

keukencoach

'Dagelijks nieuwe mensen'

Werken bij I-KOOK is erg leuk, je ontmoet dagelijks nieuwe mensen waarmee jij zelfstandig mee aan de slag mag gaan. Dat is supergaaf!

André Steenvoorden

Keukencoach

'Van A tot Z coachen'

Het leukst van het werken bij I-KOOK vind ik de klant het gehele traject van A tot Z te coachen als een échte keukencoach.

Nika Wuyts

Keukencoach

'Enorm leuk bedrijf'

Het is een enorm leuk en leerzaam bedrijf. Een menselijke, leuke organisatie met échte aandacht voor de klant.

Marijn Schram

Keukencoach

'Samen met je collega’s'

Het leukste van werken bij I-KOOK is dat je samen met je collega’s ervoor gaat zorgen dat alles op rolletjes loopt, en je daar ook de vrijheid voor krijgt.

Frans Kooij

Keukencoach

'Zin om naar werk te gaan'

I-KOOK staat voor een mix van diversiteit, collegialiteit en betrokkenheid, waardoor ik iedere dag zin heb om naar mijn werk te gaan.

Tim Groeneveld

Keukencoach

'Bij I-KOOK kun je veel leren'

Een superleuk bedrijf om te werken waar je heel veel kunt leren en waar je veel leuke collega's hebt.

Jessica Renders

Keukencoach

× Chat met ons via WhatsApp